AnytimeFitness_Primary_RGB_REV

Stress verminderen bij Anytime Fitness Locatie!

Stress ontstaat wanneer er lang te veel spanning aanwezig is. Een beetje spanning is nodig om goed te functioneren, maar wanneer er op lange termijn te veel stress aanwezig is kan dit leiden tot klachten. Sporten helpt bij het verlichten van stress en de klachten die hierdoor ontstaan. Begin nu met het verbeteren van je gezondheid en verminder jouw stress-level.

De plaatsen zijn gelimiteerd. Claim jouw plek direct.

Minder stress is een startpunt voor verbetering van je mentale gesteldheid

N

Gewichtsverlies

Regelmatig sporten is één van de goedkoopste en beste remedies om een betere gezondheid te verkrijgen en te behouden. Er is een connectie tussen lichaam en geest. Een sterker lichaam leidt ook tot verbetering van gevoel van gezondheid. Sport biedt dus ook mentale voordelen. Zo neemt door sport de productie van stresshormonen zoals cortisol af en wordt hiermee stress verminderd.

Naast dat het de productie van stresshormonen verminderd, stimuleert het de aanmaak van gelukshormonen als serotonine, dopamine en endorfine. Sporten verminderd dus negatieve schadelijke stoffen en vergroot het aantal stoffen dat ons gelukkig laat voelen. Ga jij aan de slag met je mentale gezondheid?

Al tientallen mensen gingen jou voor.

AF-Afvallen2

Probeer het nu gratis en vrijblijvend uit. Claim jouw plek door op de onderstaande knop te klikken.

Volledig vrijblijvend!

Sporten bij Anytime Fitness

Gewichtsverlies

Snel en effectief calorieën verbranden! Dat is het doel van iedere training bij Anytime Fitness. Door verschillende oefeningen verbrand je ongemerkt zo’n 800 calorieën per les.

Sport voor de gezelligheid

Sporten is gezellig en voor alle leeftijden. Anytime Fitness is een kleinschalige, niet-intimiderende club waar je altijd welkom bent voor een kopje koffie voor of na je training

Gezondheid

Sporten verbeterd jouw fysieke en mentale gezondheid. Een gezonder lichaam leidt tot een gezondere geest en vice versa. Wil jij werken aan jouw gesteldheid? Onze coaches gaan er samen met jou voor!

Anytime Fitness is dé plek om te werken aan gezondheidsdoelen

  • ✔ 24/7 en 365 dagen per jaar geopend
  • ✔ Schone en hygiënische club
  • ✔ Vakbekwame trainers die je begeleiden en helpen
  • ✔ Sporten is gezellig en voor alle leeftijden

Probeer het nu gratis en vrijblijvend uit. Claim jouw plek door op de onderstaande knop te klikken.

Volledig vrijblijvend!

Ontvang alle (start)informatie

Vul onderstaand formulier in om vrijblijvend alle informatie te ontvangen.